Human Design

alaptanfolyam

Fedezd fel önmagadat!

Fedezd fel a saját utadat és bontsd ki teljes potenciálodat!
Ha érdekel a személyiségfejlesztés, az asztrológia és az önismeret útja, akkor itt a helyed. A Human Design Alaptanfolyam segít betekintést nyerni egyedi személyiségedbe, céljaidba és lehetőségeidbe.

Mi is az a Human Design?

A Human Design egy komplex rendszer, amely ötvözi az asztrológia, az I Ching, a Kabbala és a kvantumfizika alapelveit, hogy átfogó keretet teremtsen az emberi lét megértéséhez. Az alapelve az, hogy minden egyén egy sajátos energetikával (Énképlettel) születik, ami meghatározza erősségeit, gyengeségeit és életútját.
A Human Design egy sor eszközt és technikát kínál ahhoz, hogy az emberek felfedezzék ezt és összhangban éljenek egyedi képletükkel.
A Human Designt az egyik legpontosabb és legteljesebb személyiségfejlesztő eszköznek tartom, amit úgy is nevezhetek, hogy “használati útmutató az élethez”.

Mit tanulsz a tanfolyamon?

A kurzus elvégzésével így nem csak magadra, hanem családtagjaidnak, barátaidnak, munkatársaidnak, ügyfeleidnek is elkészítheted az Énképletét, így a lehetőségek tárháza végtelen, hogy megismerd más emberek működését.

Kinek ajánlom az alaptanfolyamot?

Fontos tudni, hogy az alaptanfolyam még nem elég ahhoz, hogy Human Design szakértőnek mondhasd magad, de teljes áttekintést és információt nyújt ahhoz, hogy képes legyél megérteni a Human Design Chart elemeit.
Fedezd fel a Human Design világát!
Kezdd el az utat most és jelentkezz!

Vagy szeretnél még több információt megtudni a tanfolyamról?
Olvass tovább alább!

A tanfolyam felépítése

A tanfolyam során részletesen megismerheted a Human Design rendszer minden fontos elemét.

Bevezető

Először is, a bevezető előadásban részletesen bemutatjuk, hogy a különböző elemek, mint a Ji Ching, Kabbala, és a többi rendszer hogyan álltak össze egy teljesen új módszerré, amit Human Design-nak hívunk.

Az energetikai rendszer felépítése

Ezután megismerkedhetsz az energetikai rendszer felépítésével, amit Énképletnek vagy egyéni chartnak hívunk. Megtanulod az alapvető szakszavakat is, hogy értsd, amikor előadásokat hallgatsz vagy szakmai anyagokat olvasol.

A 9 energetikai központ működése

Részletesen bemutatom a 9 energetikai központ működését, és kitérünk azok autentikus és árnyékműködésére is.

Tipológia

A módszertan legérdekesebb része a tipológia, így természetesen nagyon alaposan bemutatom az 5 típust. Megtudhatod, hogy kinek mi az a működés, ami a sikerének titka, milyen stratégiát kell követnie az életben, és mi az, ami akadályokat gördít az egyes típusok útjába.

Döntéshozatali mechanizmus

A döntéshozatali mechanizmus is fontos része a tanfolyamnak. A Human Design rendszerben ezt belső autoritásnak hívjuk. Megismerkedhetsz az autoritás hierarchiájával és az esetleges csapdákkal is.

Ellenőrző feladatlapok

Az ellenőrző feladatlapok segítségével leellenőrizheted a megszerzett tudásodat és gyakorolhatsz.

Ha már máshol is tanultál, de szeretnéd kiegészíteni a tudásodat,
lehetőség van egy-egy részterület megvásárlására is.

Fedezd fel a Human Design rendszerét és légy részese a változásnak!

Nyomonkövetés

Mivel a tananyag online egyéni ütemben lesz elsajátítható, biztosan rengeteg kérdés merül majd fel benned a videók hallgatása közben. Nyugodt lehetsz, nem engedem el a kezedet, mert havonta lesz egy közös online konzultáció, ahol mindenki felteheti a kérdéseit. Ezeken az alkalmakon az elméleti kérdések tisztázása mellett gyakorlatra is lehetőség lesz.

Az alaptanfolyam ára tartalmazza ezeknek a konzultációknak az árát.
Az alaptanfolyam elvégzésével az Énképlet akadémia
bronz fokozatú tagja leszel.
A tagság 5% kedvezmény igénybevételére jogosítja a tulajdonosát minden Énképlet által szervezett tanfolyamból, képzésből, programból.

Miért érdemes tőlem tanulni?

Miért érdemes
tőlem tanulni?

Mint mindenki, én is az alapoknál kezdtem 13 éve, amikor megismerkedtem a Human Design módszertannal.
Az alapok tényleg ott kezdődnek, ahol Ra Uru Hu mondja: „Nem számít, hogy mit tudsz. Az számít, hogy hogy élsz. Kövesd a stratégiádat és az autoritásodat.”
Mutatok egy egyszerű példát, hogy mi a különbség például egyes típusok között. Nézzük azt, hogy szeretném, ha eljönnél a tanfolyamomra:
Manifesztoroknak: Gyere és tanulj velem! Gyorsan és hatékonyan fogsz haladni!
Projektoroknak: Szeretném, ha velem tanulnátok és tudásotokkal másokat támogatnátok!
Manifeszting generátoroknak és generátoroknak: Lenne kedvetek a fentiek alapján velem tanulni?
Reflektoroknak: Ha velem tanulsz rengeteg meglepetésben lesz részed, és nagyon szeretném, ha visszajelzéseket adnál a tanfolyamról!
Téged melyik szólított meg? Tudtál azonosulni a típusoddal?

Stratégiámat és autoritásomat megismerve és azt követve érkezett meg az az érzés nekem is, hogy én mindent szeretnék tudni erről a módszerről, ezért kezdtem 2012-ben tanulni Ausztriában. Mivel 1/3-as a profilom, fontos számomra, hogy biztos alapokkal bírjak tanulmányaimban. Ezért elég közel mentem a forráshoz. Abban a szerencsében volt részem, hogy személyesen képzés keretében közvetlenül Ra Uru Hu tanítványaitól tanulhattam.

Igazi manifeszting generátorként beszippantott a tudás, és minden modult elvégeztem, így teljes mélységében átlátom a képleteket, legyen szó egyénről, párokról, családokról vagy akár szervezetekről.

Rálátásom van a vonal alatti szintekre, az egészség designra, és karrier tanácsadásra, életfeladatokra. Sok emberrel dolgoztam az alapsérülésének megértésén, ami rámutatott arra, hogy mi akadályozza meg őket abban, hogy a maximumot hozzák ki magukból, még akkor, ha ismerik a chartjukat. Szerintem egy ember sokkal több annál, mint, hogy tudjuk a típusát és a képletének megfelelő stratégiát és autoritást.

Magyarországon csak az Énképlet által szervezett képzéseken tudsz eljutni az alap szintektől az expert szintig. Így tudod igazán átlátni a Human Design rendszert, és megérteni, hogy mitől is más minden ember.

Ne elégedj meg azzal, hogy ismered az alapokat. Tanulj nálam, ahol több, mint egy évtizedes tapasztalat van elemzések készítésében és konzultációkban.

Az alaptanfolyamot már egy évfolyam elvégezte, így egy letesztelt, letisztázott tudásanyagot kapsz, ebben nagyban segít a már említett 1/3-as profilom is.

Szakképzett coachként nem csak abban tudlak segíteni, hogy megértsd a Human Design chartot, hanem abban is, hogy ezt az ügyfeleidnek, barátaidnak hogyan add tovább.

Ha megszületett benned a zsigeri válasz, várlak szeretettel a programjaimon!

0
írásos elemzés
0
letöltött chart
0
óra konzultáció
0
év tapasztalat

A kurzusára egyben:

Most bevezető áron!

510 €

199.000 Ft

A kurzus egységei külön is megvásárolhatók,
az alábbi bontásban:

1. modul

Human design építőelemei, chart felépítése, értelmezése
A modul ára: 60 € helyett 40 €
23.500 Ft helyett 15.600 Ft

2. modul

9 központ bemutatása
A modul ára: 90 €
35.000 Ft

3. modul

Nyitott és definiált központ közötti különbség. Nyitott központok bölcsessége
A modul ára: 60 €
23.500 Ft

4. modul

Bevezetés a típusokba, áttekintés, alapvető különbségek
A modul ára: 40 €
16.000 Ft

5. modul

A típusok részletes bemutatása
A modul ára: 90 €
35.000 Ft

6. modul

Csapdák és következmények egy-egy típusnál. Típusok kisugárzása, típusok közötti kapcsolatok milyensége
A modul ára: 80 €
31.500 Ft

7. modul

Összefoglaló áttekintés a típusokról
A modul ára: 60 €
23.500 Ft

8. modul

Autoritás fogalma, típusai. Illetve ahogyan én látom az autoritás kérdését
A modul ára: 60 €
23.500 Ft

Mit adott az alaptanfolyam azoknak, akik elvégezték?

Ne maradj le a lehetőségről!

Ne maradj le
a lehetőségről!

Gyere, és lépj be a Human Design világába.
Fedezd fel önmagadat és másokat új szemszögből, és légy a változás irányítója az életedben.

Csatlakozz most és változtasd meg az életedet!